HUOM! Voit noutaa kaikki verkkokaupasta tilaamasi tuotteet myymälästä ilman postikuluja!Black and White ylpeänä esittää:

Black and White Records on yli 30-vuotias äänilevyjen erikoiskauppa Helsingin Hakaniemessä. Olemme syystäkin ylpeitä Suomen laajimmasta käytettyjen levyjen kokoelmasta. Laajasta valikoimastamme löydät myös tuhansia uusia LP- ja cd-levyjä. Lisäksi voit hankkia kauttamme LP-suojamuoveja, sisäpusseja ja muuta keräilijälle tarpeellista oheistuotetta. 

Meiltä löydät kaikki musiikin genret ja mitä et meiltä löydä, sen etsimme maailmalta kattavan tukku,- ja keräilyverkostomme avulla.

Perinteisestä kivijalkamyymälästämme löydät: : 

- uudet jä käytetyt LP/ CD / 7" 
- laadukkaat suojamuovit ja sisäpussit LP-levyille ja 7"-sinkuille
- paljon tuotteita, jotka eivät ole ehtineet vielä verkkokauppaamme
- valtavan määrän 2€ tarjouslevyjä (eivät verkossa)
- tuhansia 7" tarjoussinglejä (eivät verkossa)


Uusi ja uljas verkkokauppamme osoitteessa www.blackandwhite.fi palvelee levynkeräilijöitä kautta maan. Verkossa näkyvät listaukset eivät vielä sisällä koko valikoimaamme, joten kannattaa ehdottomasti lähettää meille tiedustelu etsimistäsi levyistä, niin voimme kaivaa ne esiin kivijalkamyymälämme takahuoneesta, kellareiden kätköistä tai vaikka levy-yhtiöiden uumenista.

Myymässä levyjä?

Ostamme isoja ja pieniä eriä parhaaseen hintaan. Tarjoamme ammattitaitoista arviointiapua isommillekin kokoelmille. Kaikkien levyjen kunto ja arvo tarkastetaan huolellisesti ja reilusti. Jos suunnittelet luopumista levyistäsi, ota yhteyttä meihin.

Valikoimamme vaihtuu tiuhaa tahtia ja hyllyissä on uutta kuunneltava joka viikko. Pidämme kunnia-asiana sitä, että mielenkiintoisimmat ja odotetuimmat uutuuslevyt löytyvät meiltä mahdollisimman nopeasti. Asiantuntijamme tietävät musiikista kaiken paljon ja auttavat kinkkisemmissäkin kysymyksissä.


Osallistumme vuosittain pidettävään maailmanlaajuiseen Record Store Day-tapahtumaan, joten kerran vuodessa kannnattaa jonottaa jo ennen aukeamista...

Ajankohtaisista uutuuksista ja tarjouksista saat helpoimmin tiedon liittymällä Facebook-ryhmäämme.
Yhteystiedot


Black and White Records
Toinen Linja 1 ( Kartta )
00530 Helsinki

Puh. 044-973 7218
myynti@blackandwhite.fi

Yhteydenottolomake


Näin löydät meille:

  • metro - jää pois Hakaniemen metroasemalla, putiikki sijaitsee muutaman sadan metrin päässä
  • oma auto : kaduilla ja etenkin kauppahallin takana on runsaasti parkkipaikoja. Pysäköintimaksu kannattaa maksaa; parkkipirkot ovat erityisen innokkaita näillä kulmilla
  • bussi: jää pois Hakaniemessä, ohi kulkee kymmeniä busseja
  • raitiovaunu: linjat 3, 9, 7, 6 pysähtyvät Hakaniemessä
  • kävellen: kävelet keskustasta Hakaniemeen noin vartissa


Aukioloajat:


Maanantai:10:00 - 18:00
Tiistai:10:00 - 18:00
Keskiviikko:10:00 - 18:00
Torstai:10:00 - 18:00
Perjantai:10:00 - 18:00
Lauantai: 10:00 - 15:00
Sunnuntai:Suljettu
Hyväksy Sivusto käyttää evästeitä.